Thursday, March 24, 2011

Testing...Testing...

Hi korunk...Wat per??Sihat??Hope u all semua sihat lar kan..maklum la sekarang kn tengah hujan...kejap panas..kejap hujan...kang adew plak yang datang nak ngayat kowang...contoh:En Demam,En Cecema,En Batuk...dowang neyh..pantang jep nampak owang cam kiter lam susah @ terdedah sikit..kang datang lar...beratur memanjang jep tunggu turn nak ngayat katakan..(oi..dah2 lar merapu tu...haih...)

Ok2..back to the topic yang Hanym nak citer kat kowang semua ok??Semalam before Hanym alek..Sempat la jugak Hanym mengusha blog En Annas Easkey...pergh..dy punyer pic..giler cun abesh....Actually Hanym berminat dengan tutorial yang dia wat kat lam blog tu...so..sempat la skodeng and amek note..untuk apew yang patut kan..

So malam semalam before Hanym tidow..Hanym pown try lar mengedit...(xtually minat sangat2 mengedit neyh...)So..apew Hanym try wat semalam??Jom tengok neyh....



Haaa..beza x3?(cakap yer ok!!kang kene marah...hahak)

Ok..Nanti biler Hanym da tawu nak edit bende yang lebey expert Hanym citer ngan kowang ok??Tapi kebelakangan neyh tercenderung ke arah header...haha...picture banyak da edit tapi tak publish...malu(wink2..)So thanx to Abg Annas sebab kasi tuto yang gempaq,senang nak faham n the best lar abg!!Chaiyok2 ok?Sape2 nak usha blog Annas..klik sini yer...

Bubbye..Ha..jangan luper yer tolong klik tabung sayer...hehe...:)

7 comments:

  1. ehh..cantik la..anim xpandai nk edit2 gambo ni..huhu

    ReplyDelete
  2. hehe..ye ke..biase2 jep...bak lar pic kat hanym09@gmail..ti hanym try edit comey2...hehe..

    ReplyDelete
  3. hamboii,kemain cantik mta dia nooh :D

    ReplyDelete
  4. hanym,,,tolg ajar kte wat header ley tak???hihihi^^

    ReplyDelete
  5. boley ajer....:)
    lolly-ye ker??thnx....

    ReplyDelete