Thursday, April 14, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA

Hi semua....ape kabar hari neyh??harap-harap semua sihat la yer..hehe....Ok...posting kali neyh nak citer skit pasal usaha yang sedang dijalankan oleh Cik GKSB untuk mengumpulkan blogger-blogger yang berada di utara..So..sape2 yang berasal dari Utara iaitu 4 negeri utama di Utara, Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak, ataupun study dan kerja di sini,kowang boley lar join neyh...



Sape-sape nak join sila klik sini yer...

Dan yang penting yer...ampa semua jangan lar lupa plak nak citer ampa dari utara ok??

N Hanym nak cita kat ampa semua..Hanym neyh memang anak Jati Perlis n blogger yang berasal dari Perlis..lahir kat sini..dah tu...tinggal pown kat sini jugak..yeay...kalaw kowang nak tawu Hanym kan cyunk sangat2 ngan negeri Hanym taw....

Then ape lagik ea...Haa...kalaw ampa nak tawu..Hanym pown study kat Perlis jugak!!Kt Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin...Haaa...

Tengok...betapa anak Jati Hanym neyh..hehe...:)

So..sape2 yang berasal dari Utagha neyh..meh2 join..boley lar kite rapatkan hubungan diantara kita...betul x??

klik sini yer...kalaw kowang nak join!!cepat2 taw...

11 comments:

  1. waahhh...yeay
    kite blogger utagha!
    hehe

    ReplyDelete
  2. hanim-hahaa....yeay...jauh nyer kmoo....kite di utara..kmoo diselatan....huhu..

    hana-yeay....hehe..

    ReplyDelete
  3. cek pon oghang utagha ! haha..bella hamek banner nak wat koleksi kat badges exchange !

    ReplyDelete
  4. aii semua....saya orang utagha..kmo??hehe:)

    ReplyDelete
  5. hye2 geng KBU..

    =)

    GKSB akan update link secepat mungkin

    thanks join KBU

    ReplyDelete
  6. slm perkenalan, fara dr kedah :D

    ReplyDelete